Miten hakea lainaa

 

Monet ihmiset kantavat kaunaa perustamista, kun he hakevat suuri summa rahaa, kuten $ 50,000 vakuudettomia henkilökohtainen laina, ja evätään yksinkertaisesti, koska ne ovat huono luottotietoja. Hakijan pitäisi tuntea epätoivoa. Lopulta jotkut lainanantajan auttaa.

Tällaista lainaa tarvitaan

Tietenkin saamatta tällaista lainaa, henkilökohtainen budjetti ei voisi asettaa ja tämä loisi kauhea sotku kantajien elämää, koska he eivät voineet turvata tätä infuusiona käteistä. Jos tarve on suuri, koska taloudellinen tilanne, siitä tulee kysymys siitä, miten he voisivat mahdollisesti saada se.

Tutkimus tarvitsi löytää esiintymispaikkoja

Vaikkakin on totta, että yksi on uutterasti etsiä lainanantaja niin paljon. Seuraavat viisi strategioita, pitäisi auttaa paikantamaan lainanantajan valmis työskentelemään kanssasi, tai vaihtoehtoja suuren lainan itse.

1. Suullisesti

Käytä selaimen tulla taloudellisia palautetta foorumeilla. Voit löytää sivustoja, jotka tarjoavat suuria lainoja samalla asiakaspalautetta. Vai löydät sivustoja, jotka ovat keskusteluissa muut, jotka ovat hakeneet tällaisia ​​lainoja. Voit nähdä, miten muut huono luotto ovat menestyneet heidän etsiessään suuria lainoja ja oppia joitakin vinkkejä tai varoitetaan ansoja endeeminen prosessiin. Monet blogit olemassa, jotka ovat luotonannon aiheita kuin ne keskittyvät.

2. Ensisijaiset Luotonantajat

Lähestymme perinteinen tiili-ja laasti laitos, kuten pankki tai säästöjä ja laina, olisi ensimmäinen askel. Jos käytetään yrityksen kanssa, joka tarjoaa Osuuspankin, että olisi hyvä paikka aloittaa. Pyydä puhua lainavirkailija keskustella sinulle rahoitustarpeet Näin saat arvio siitä, miten lainanantajat voivat olla valmiita työskentelemään kanssasi koskien taloudellisesta asemasta. Jos he eivät voi auttaa, etsiä verkosta muita kuin perinteisiä luotonanto lähteistä.

3. Useita Lainat

Tämä strategia edellyttää lähestyy useita lainanantajien josta voi saada alhaisempi määrä lainoja. Sovelletaan kunnes koota haluamasi määrä. Varmista, että olet takaisinmaksu strategiaa. Huomaa myös, että nämä lainanantajat periä melko suuri korot, varsinkin jos sinulla on heikko maksukyky. Joten yritä tehdä ostoksia noin löytää niitä, jotka tarjoavat alhaisimmat korot ja takaisinmaksun ehdot, jotka ovat realistisia sinulle ja taloudellinen tilanne.

4. Etsi cosigner

Jos sinulla on luotettava ystävä tai perheenjäsen, joka on hyvä luotto, voit pyytää heitä olla allekirjoittajakumppani tällaisen lainan. Niiden hyvä luotto historia, sinun olisi todennäköisesti saada paljon korot paljon parempi kuin mitä voisi saada itse. Jälleen on hyvä takaisinmaksun strategia. Jos oletuksena lainan, ystäväsi tai perheenjäsenesi on velvoitettu maksamaan laina takaisin itselleen.

5. Älä anna periksi

Jos olet pysyviä, te lopulta löytää lainanantaja valmiita auttamaan sinua ulos riippumatta luotto historia. Jätä yhtään kiveä kääntämättä. Aivan varmasti olet takaisinmaksun strategia, varsinkin jos sinulla on cosigner.